blizoo logo

Интернет пакети

НЕТ 25
Високоскоростен интернет, чрез технологията на бъдещето Fiber Power. Максимална скорост на сваляне до 25 Мbps. Максимална скорост на качване до 3 Мbps ...повече инфо
14
,99
лв./мес.
 
6 мес. по
7
,49
лв./мес.
НЕТ 50
Високоскоростен интернет, чрез технологията на бъдещето Fiber Power. Максимална скорост на сваляне до 50 Мbps. Максимална скорост на качване до 4 Мbps. ...повече инфо
19
,99
лв./мес.
 
2 мес. по
9
,99
лв./мес.
НЕТ 100
Високоскоростен интернет, чрез технологията на бъдещето Fiber Power. Максимална скорост на сваляне до 100 Мbps. Максимална скорост на качване до 5 Мbps. ...повече инфо
19
,99
лв./мес.
 
3 мес. по
9
,99
лв./мес.
НЕТ 150
Високоскоростен интернет, чрез технологията на бъдещето Fiber Power. Максимална скорост на сваляне до 150 Мbps. Максимална скорост на качване до 6 Мbps...повече инфо
29
,99
лв./мес.
 
3 мес. по
14
,99
лв./мес.

blizoo интернет - защото скороста има значение!

С blizoo fiber интернет предлага тотално ново преживяване с изумителната скорост и прави всекидневното използване на интернет е удоволствие.

Можете да гледате HD видео без прекъсвания и чакане за свързване. Сега с пакетите НЕТ 100 и НЕТ 150 високоскоростен интернет, можете да го правите няколко човека едновременно.

Сложете край на чакането пред компютъра и изпитайте едно ново изживяване!

 

Защо blizoo интернет

Високоскоростен сигурен и надежден интернет

Напълно неограничен достъп за разглеждане на страници и download на филми музика и всичко, което ви е необходимо. 
 Гарантирана цена

blizoo гарантира, че нама да има промяна в цената на услугата, за която си се абонирал в срок от 18 месеца след подписване на договора. 
 
24/7 техническа подръжка

blizoo интернет техническа подръжка е 24 часа 7 дни в седмицата, за вашето и нашето спокойствие.
Стандарт EuroDOCSIS 3.0

Най-новото поколение стандарт EuroDOCSIS 3.0 на широколентовия интернет до дома, осигурява възможност за скорости за сваляне до 400Mbps и развитие на мрежата с оптичен кабел до всяко домакинство.
 

WiFi безжична връзка

Имате много устройства, ползващи интернет?

blizoo ти предлага безжичен Wifi рутер - само за 29,90 лв. еднократнo.

blizoo модем

Осигурява високоскоростна интернет връзка, която ще повишава качеството на работата Ви онлайн, като прави безпроблемно свалянето и споделянето на файлове и снимки с Вашето семейство и приятели.

детско СУПЕР дистанционно

С него децата Ви свободно владеят силата на любимите си канали, безопасно и без необходимостта от намесата на възрастен! Вижте повече тук!

 

Коригираната цената на някои услуги представлява промоционална такса с 50 % отстъпка от месечната цена и се отнася за първите два, три или шест пълни месеца при сключване на 24 месечен договор. Посочените интернет скорости в пакетите и единичната интернет услуга са максимални за сваляне. Скоростта на качване е 3Mbps, 4Mbps, 5Mbps и 6Mbps съответно за Fiber Power 25, 50, 100 и 150. Услугата Fiber Power 100 не се предлага в LAN мрежа. Аналоговата ТВ услуга и телефонната услуга се предоставят към интернет плановете при наличие на техническа възможност, при предоставяне чрез коаксиална мрежа и са за един приемник. Броят на тв каналите може да варира в някои населени места.  Всеки нов клиент дължи инсталационна такса, съгласно ценовата листа на blizoo. Услугите се предлагат в населените места, където има техническа възможност. Всички цени и бонуси важат за нови клиенти при сключване на  24 месечен договор. Пълните условия на всички оферти търсете в магазините на blizoo, на www.blizoo.bg или на 0700 43 700. Офертите са валидни до 31 Октомври 2014 г. Всички цени са с включен ДДС  blizoo си запазва правото на промени в програмната схема. blizoo не носи отговорност за печатни грешки.